Armé- och listtankar del 2 Troops

Så jag håller på att bli klar med min armé till den kommande tvådagarsturneringen här i Malmö. Jag har fått lite frågor om vad det är för lista jag har tänkt att spela och här tänkte jag samla mina tankar kring vad jag har valt och varför. Grunden i min armé är såklart en Decurion med en Reclamation Legion. Även om jag fluffmässigt har skapat min egen dynasti (Hariasa) så bygger allt på Codex Necrons. Turneringen är ett tvådagar evenemang som är ITC, om än med lite förändringar. Som Necrons får jag 1600 poäng att leka med, och min armé ligger på 1595. I just detta blogginlägg tänkte jag presentera mina Troops.

Jag kommer att ha två enheter om 10 stycken Necron Warriors och båda kommer att åka runt i en Ghost Ark. Inte mycket att säga där. En hiskelig massa gauss som förhoppningsvis kommer att kunna få ner allt som kommer i dess väg. Jag har konsekvent valt att köra med Gauss just för att det skadar allt på en 6:a. Men i just det här fallet var det inte mycket att välja. Dessutom kan det vara najs att kunna reparera döda Warriors som har dött. Jag har ju aldrig spelat Necrons innan så jag vet inte om det är en bra idé men det ser kul ut :)

Mitt andra val av Troops, som krävs enligt formationen, är en enhet Immortals. Här hade jag valet mellan Tesla och Gauss och valde Gauss. Jag gillar Immortals starkt även om jag bara har fem stycken. Men det är helt klart något att bygga flera av i framtiden. De ser så… elaka ut :)

Mina Immortals får dessutom färdas i stil med en Night Scythe som dedikerad trupptransport. Om jag faktiskt kommer att ha mina Immortals i Night Scythen vet jag inte. Jag tror att Night Scythen kan vara bra helt på ensam. Den har en twin linked Tesla Destructors som med 4 Styrka 7 AP – skott borde kunna äta upp lite mindre rustade infanteri till middag. Har aldrig spelat med flyers innan så det kommer att bli kul att lära mig.

Prenumerera
Meddelande om
guest
0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x