Armé- och listtankar del 4: Deathmarks

Så jag håller på att bli klar med min armé till den kommande tvådagarsturneringen här i Malmö. Jag har fått lite frågor om vad det är för lista jag har tänkt att spela och här tänkte jag samla mina tankar kring vad jag har valt och varför. Grunden i min armé är såklart en Decurion med en Reclamation Legion. Även om jag fluffmässigt har skapat min egen dynasti (Hariasa) så bygger allt på Codex Necrons. Turneringen är ett tvådagar evenemang som är ITC, om än med lite förändringar. Som Necrons får jag 1600 poäng att leka med, och min armé ligger på 1595. I just detta blogginlägg tänkte jag presentera en av mina två extraval till min DecurionDeathmarks-formationen.

Deathmarks är en rätt specialiserad enhet som antingen kommer vara värt sina poäng och lite till, eller helt värdelösa. Det är min gissning i varje fall. Det var lite kul att måla enheter med lite andra färger än allt annat. Eftersom de är hyperspecialiserade lönnmördare som huserar i den verkliga dimensionen bara när de själva vill fick de behålla lite av de svarta rustningsdetaljerna som Games Workshop har gett dem. Jag tycker det funkar bra.

Så vad är tanken att de ska göra? Well, om min motståndare har några enheter som kommer med Deep Strike som ser farliga ut behåller jag mina Deathmarks i reserve och hoppar ut dem när min motståndare sätter ut sina deep strik’ande monster och ber till tärningsgudarna att mina Deathmarks gör köttfärs av dem innan de hinner säga flaska. Förmodligen dör mina Deathmarks efteråt. Eller gör ingen skada – och dör sedan. Well. De var i varje fall roliga att måla.

Prenumerera
Meddelande om
guest
0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x