Så jag håller på att bli klar med min armé till den kommande tvådagarsturneringen här i Malmö. Jag har fått lite frågor om vad det är för lista jag har tänkt att spela och här tänkte jag samla mina tankar kring vad jag har valt och varför. Grunden i min armé är såklart en Decurion med en Reclamation Legion. Även om jag fluffmässigt har skapat min egen dynasti (Hariasa) så bygger allt på Codex Necrons. Turneringen är ett tvådagar evenemang som är ITC, om än med lite förändringar. Som Necrons får jag 1600 poäng att leka med, och min armé ligger på 1595. I just detta blogginlägg tänkte jag presentera min HQ.Min Overlord heter Sandraudiga och har en Warscythe, Resurrection Orb samt Veil of Darkness. Mina Lychguards är beväpnade med Hyperphase swords och Dispersion shields.

Min tanke, och bara håll i åtanke att jag aldrig har spelat med mina Necrons, är att detta ska vara enheten som aldrig dör. Toughness 5 gör dem lite svårare att döda och Lychguards har en invulnability save på 3+. Det kommer helt enkelt krävas mycket dakka för att få ner dem. Men de är långsamma. Men det är därför jag har Veil of Darkness på min Overlord. Hela enheten får Deep Strike och en gång per strid kan jag ta bort min enhet från bordet och sedan omedelbart deep strike:a var som helst. Så jag kan antingen komma in och hålla motståndarens trupper upptagna från runda ett med en enhet som är nästintill osårbar, eller så kan jag under stridens gång förflytta mig dit min enhet borde finnas.

Så. Det är min HQ. Det ska bli spännande att se hur det blir :)

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x