Att utöka sin armé, steg sju

Jag hade inte mycket kvar när min spindel var klar. Tre Wraiths, tre Tomb Blades och tre Scarabs. Jag har tyvärr inga bilder på dessa stegen för jag tog först några lediga dagar från målandet när min spindel blev klar, och när jag väl plockade fram penslarna igen insåg jag att jag låg efter som tusan. Inte helt förvånande, jag har bara mig själv att skylla. But hey, jag blev faktiskt klar!

[divider]Tomb Blades[/divider]
Jag blev först klar med mina Tomb Blades. Eller ja, nästan. De första tre jag byggde hade jag problem med att få piloten på plats utan att bryta sönder slangarna tillbaka i cykeln som sitter i pilotens ryggtavla. Denna gången bestämde jag mig för att måla just de slangarna separat och limma dit dem efteråt. Jag missade att ordna med just dem slangarna så helt klara blev dem inte. Men det går inte egentligen att se om man inte har råkoll på hur de ska se ut och jämför mina två enheter Tomb Blades. Men en sak som blev fel, men som jag tycker är lite charmig är att jag vände på färgschemat till deras stödfenor. Bladet är orange på mina första tre och metall på mina sista tre. Men jag gillar det och kommer helt klart behålla det.

Mina Tomb Blades blev klara två dygn innan turneringen.

[divider]Canoptek Scarabs[/divider]
Jag snabbmålade mina scarabs dygnet innan turneringen. Jag hade tre målade och behövde minst en till, men det hade varit trevligt med att ha alla sex målade så min spindel kunde skapa fler scaraber. När jag hade fått på Agrax Earthshade på mina scaraber upptäckte jag att jag hade använt två olika varianter av vitt till bakgrunden så de enskilda scarabernas basfötter har en annan färg än resten av basen. Det stör mig, men det syns bara om man tittar efter det.
Mina Canoptek Scarabs blev klara ett dygn innan turneringen.

[divider]Canoptek Wraiths[/divider]
Jag hade redan tidigare gjort rätt mycket på min sista tre Wraiths. Själva kroppen var klar. Skalet var klart:ish. Och alla armar och klor var grundade och metallmålade. Det som var kvar var mest att få dit min orangea färg på kablage, linser och whatnots. Jag väntade såklart till sist med detta. Natten innan turneringen satt jag och grundade alla kablar, linser och whatnot med vitt. Men jag blev inte riktigt klar förrän jag var riktigt trött. Jag räknade baklänges och satte ett alarm. Jag fick på allt innan det var dags, men jag saknar en sista drybrush av metall på de stora ytorna. Min tanke med mina Wraiths är att de ska vara lite smutsigare (men inte söndriga/slitna) eftersom de egentligen är mina arbetare som åker runt och ser till att allt är fint i min lilla krashade tomb ship.
Mina Canoptek Wraiths blev klara en hel timme innan turneringen.

[divider]Avrundning[/divider]
Så nu är jag äntligen klar med denna utökning av armén. Jag har lite funderingar om vart jag ska gå vidare. Men det får bli efter att jag funderat igenom varför det gick som det gick på turneringen. Mer om det i framtida blogginlägg.

Här nedan kan ni se allt jag hann måla. En enhet om tolv Necron Warriors. En Ghost Ark. Tre Tomb Blades. En Canoptek Spyder. Tre Canoptek Wraiths. Tre Canoptek Scarabs. Fem Deathmarks.

PS. Något som var riktigt roligt under turneringen var alla ni som kom fram till mig och sa att ni hade läst mina blogginlägg och följt min kamp mot klockan. Tack så hemst mycket! Skulle ni ha några frågor som ni inte kan få besvarade av mina inlägg så hör av er!

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x