Battlefield 2: Special Forces

Special Forces är namnet på den kanadensiska expansionen till den svenska försäljningsframgången Battlefield 2. Det som tillkommit är nya vapen, fordon, kartor och fiender. Allt är i ett tema av elitstyrkor, så de som fajtas i expansionen är amerikanska Navy SEAL, brittiska SAS, ryska Spetsnaz och MEC kommando mot rebeller och gerillor. Soldaterna har även utrustats med nya manicklar, som tårgas, chockgranater, mörkerglasögon och änterhakar.

Detta kan säkert låta mycket och väldigt lockande för en hel del inbitna Battlefield-spelare, men den bittra sanningen är att det mest är ännu en paketering av samma spel. Visst, de nya prylarna ger lite glädje för stunden och några timmar därefter, men borde inte en betalexpansion tillföra mer? Spelet är fortfarande detsamma under de nya kläderna, på vinst och förlust. Fortfarande dragandes med ett hopplöst lobby-system för att hitta spel, otal grafikproblem, långa laddningstider och spelare som inte ens lyckas installera spelet. Även spelkänslan känns igen från vanliga Battlefield 2 och expansionen lämnar kvar en vattnig, ganska unken eftersmak av att ha blivit blåst.

Det enda som räddar denna expansion från ett absolut bottenbetyg är de bitvis ändå väldesignade nya kartorna. Oturligt nog, så måste du hitta lika lättlurade kompisar, som även de har expansionen, för att kunna spela på dessa kartorna tillsammans.

[divider ]Fakta[/divider]

Från 16 år, 1-64 spelare (DICE Kanada)

Systemkrav: Battlefield 2 och en dator som klarar av ursprungsspelet.

 

Läsarbetyg0 Betygsätt
1.3
Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x