BF1 Våruppdatering, Påskäggs-Megalodon och Spelkults egen pluton.

DICE släppte i dagarna den stora våruppdateringen med massor av bugfixar och spelbalansering. Men inte nog med det, alla som förstått storheten i att samarbeta har fått möjlighet att skapa eller gå med i plutoner med upp till 100 medlemmar. Varför vi självfallet startat en för Spelkults alla följare!

Plutonerna är som en klubb i vilken man samlas under en gemensam tag och emblem. Funktionen annonseras som beta-version, så medan vi samlas och försiktigt undersöker dess möjligheter under spelkults flagg, så hoppas vi att spelmakarna filar vidare på både finess och funktion. Vår pluton är skapad på PS4 och tycks kräva att man ansöker i betameny i spelet, alternativt i telefonappen. Tanken är att plutonen ska vara en accepterande och inkluderande mötesplats för oss som vill peppa varandra till framgång.

Förutom plutoner så kan numera Medics deklarera att de är på väg för att hjälpa sina stridskamrater. Vi har fått bättre serveradministration och fler vapen att leka med. Som ett naturligt led i dessa nya vapen kommer fler ribbons och dog-tags.

Dessutom har man lagat en hel del brister i diverse olika kartor. Hela uppdateringen går att läsa om här!

Megalodon
Lagom till våruppdateringen, eller möjligen tack vare de nya lösenordsskyddade servrarna, har dessutom Magalodon återkommit.
Megalodon var ett easter-egg i Battlefield 4, vilket krävde att tio spelare skulle gruppera sig på särskilda platser i vattnet på Nansha Strike. Nu är Megalodon tillbakai Battlefield 1, dock i en något mindre pöl än tidigare.
Det är nämligen på multiplayer-kartan Fort de Vaux från expansionen They Shall Not Pass som spelare lyckades lägga ihop ett och ett. Ett antal vinylskivor utspridda på spridda kartan ska tas till en grammofon för att höra ett musikaliskt kryptiskt meddelande.

Det är just detta som “Battlefield Easter Egg Discord” lyckats med, för efter att ha bearbetat den kodade musiksnutten fick de fram följande:

SO YOU ARE HERE FOR THE SECRET THAT LIES BELOW VAUX. MAKE SURE YOU ARE READY FOR THIS JOURNEY. DO NOT THINK IT WILL BE EASY, AND DO NOT EXPECT ANY REWARD. ALL YOU WILL FIND IS DEATH. A HINT; THAT IS ALL I HAVE FOR YOU, SO LISTEN CLOSELY: THE MEN THAT LIVED HERE KNEW ITS SECRETS. SEARCH WHERE THEY RESTED WHEN THEY DID NOT WORK

Efter ytterligare en massa eftersökningar upptäckte de därefter ett gäng ventiler och rör utmed kartan vilka ledde till en pool i vilket ett särskilt blodsoffer skulle utföras.

För den som är nyfiken på hela proceduren så har DANNYonPC filmat hela processen åt dig.

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x