De döda vandrar igen- The Walking Dead season 2

Några månader har gått sedan säsong ett slutade och Clementines historia fortsätter. En ensam flicka i en förstörd och hård värld.  En flicka som sett mer än någon av oss i den verkliga världen kan föreställa oss. En flicka som alltid kommer hålla sitt hår kort.ClementinePhoto-650px

Telltales prisade spel som bygger på Robert Kirkmans fantastiska serieromaner kommer snart att få en ny säsong. Ännu har tyvärr inget datum släppts. Spelet blev utsatt till game of the year 2012 och har därför ganska mycket att leva upp till.

WalkerStruggle-650px (1)

Både screeenshots och en teasertrailer för spelet har nu släppts. Det går även redan nu att förboka på Steam och då med en liten rabatt för säsongspasset.

De val som gjordes i säsong ett och i 400 days kommer att påverka även i det här spelet och de jobbar på ett sätt att överföra sparfiler från Playstation 3 till 4.  Spelet lär även släppas till X-box och iOS.

Jag förväntar mig en ny snyfthistoria, med tanke på att den lilla trailern nedan gör mig tårögd så hoppas jag att det är rätt. Dessutom så vill jag ge en eloge till Telltale för att de gör en så onormativ karaktär som Clementine till huvudroll.

ClementineShed-650px

ClementineCampfire-650px (1)

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x