Delta Force: Xtreme

Xtreme är namnet på en uppdatering av de gamla klassiska Delta Force-spelen. En spelserie som handlar om det amerikanska elitförbandet Delta Force uppdrag mot diverse sydamerikanska knarkkungar och borttappade ryska kärnvapen. Det nya spelet har samma uppdrag som tidigare, så de som spelade igenom ursprungsspelen känner igen sig väl. Grafikmotorn har däremot bytts upp till Joint Operations mer moderna grafik, och tyvärr har även den realism som tidigare gjorde spelserien känd, kastats ut genom ett fönster på vägen.

Istället verkar Novalogic ha riktat in sig på en yngre målgrupp, där de gamla sneak’em-up-banorna hottats upp till arkadnivå. Fartfyllda och hjärndöda fordonsräder i Rambo-stuk ersätter moment som tidigare krävde försiktighet och planering. Stora blinkande födelsedagspaket fyller på dig med hälsa och ammunition om den skulle ta slut och rent allmänt får man en återkommande känsla av tuta och kör genom hela spelet. Det som dock inte uppgraderats alls är datorns AI. Motståndarna springer fortfarande rakt ut ur skydd mot dig och agerar som levande lerduvor.

Xtreme har tappat bort det enda som tidigare gjorde Delta Force bra. Är du ute efter action finns det alltid högvis med bättre spel och den nya grafikmotorn är inte tillräckligt för att ersätta de sju år gamla originalspelen.

[divider ]Fakta[/divider]

Från 16 år, 1-32 spelare (Novalogic)

Systemkrav: Windows 98/ME/XP/2000, 1.2 GHz processor, 512 MB minne, 2 GB hårddisk.

Läsarbetyg0 Betygsätt
1.2
Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x