Detaljerat Stockholm i Cities Skylines

Jag skojar inte när jag hävdar att Cities Skylines var min bästa spelupplevelse 2015. Jag skojar inte heller när jag påstår att jag lyckades bygga mitt Jönköping så detaljerat att jag i vissa lägen knappt kunde se skillnad från Googles satellitbilder och spelets bilder, bortsett från att mitt spel hade ett trafikflöde som till slut blev så sugigt att jag förstår varför min hemstad brottas med svåra bilköer. Ett drömverktyg för vilken trafikplanerare som helst…

Men alltså, det är ingenting mot vad Martin Norlin knåpat ihop. Visst, många av märkesbyggnaderna är plockade från andras anletes svett. Men “kartnären” har ändå, enligt egen utsago (se kommentarerna till videon, passa på att ge en tumme upp!) spenderat uppåt 300 timmar med att få ut ett imponerande gatunät. Han ber visserligen om ursäkt om folk inte kan identifiera just sitt hem, men borde han verkligen?

Prenumerera
Meddelande om
guest
0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x