Digitala Talisman lika skittrist som orginalet

Läsarbetyg0 Betygsätt
0
46
Talisman

Vad gör man om man vill spela TalismanGothCon men brädspelsbaren har lånat ut sitt exemplar och butikerna har stängt? Man köper det från steam och kör det på sin tablet såklart. Vilket är precis vad jag gjorde. För några få pengar fick jag ett halvgig stort spel med hela grundspelet och löften om många och dyra expansioner.

Spelet i sig är precis som den fysiska förlagan. Det funkar helt ok på en dator med mus eller en tablet som kan köra steam. Bakgrundsmusiken är enfaldigt monotom men i övrigt är det helt ok. Man kan spela antingen online eller mot en eller flera AI:s eller med sina vänner. Men om man spelar mot sina vänner behöver man antingen köpa en monstruöst stor tablet eller skicka runt den mellan rundorna.

Spelet blir precis som originalet efter ett tag skittrist. Först till toppen vinner för det mesta, men det tar en enastående lång tid. Det roligaste med Talisman är att spela med sina vänner, och har man med sig dem är spelet lika kul på en tablet som på ett bord. Och har man inte allt för mycket utrymme är det inte helt fel. Hitta den på steam sale för en billig slant, det finns mycket sämre sätt att spendera en regnig dag i sommarstugan.

Digitala upplagan av Talisman finns för iOS, Android och Steam.

Talisman: Digital Edition
Produktion
50
Grafik
30
Retrokänsla
60
Kontroller
40
Omspelbarhet
50
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
46
Talisman
Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x