Ett första slagfält från X-Wing Winter Tournament

Vi testar lite ny mark med en första battle report från Fantasy Flight:s Star Wars: X-Wing Miniatures Game:s Winter Tournament på Vätterspel i Jönköping.

Först ut är Robert Karlsson och Roger Gudmundsson. Robert spelar Nera Dantels på B-Wing med Determination, Fire-Control System, Proton Torpedoes, Proton Torpedoes, C-3PO och B-Wing/E2 1 samt Dash Rendar på YT-2400 med Lone Wolf, Heavy Laser Cannon, Cluster Missiles, Recon Specialist, Anti-Pursuit Lasers och Outrider.

Roger flyger tre skepp med Corran Horn på E-Wing med Marksmanship, Fire-Control System och R2-D2. Jake Farrell på A-Wing med Predator och Chardaan Refit, och slutligen Kyle Katarn på en HWK-290 med Blaster Turret, Recon Specialist och Moldy Crow.

xwing1-kort


Turneringen ägde rum under lördagen den 31:a januari och var officiellt sanktionerad och sponsrad av Fantasy Flight Games. Vi tar gärna emot feedback om vad ni tycker om denna typ av battle reports och om det finns intresse av att publicera fler här på Spelkult.

Kommentatorer: Roger Gudmundsson och Sebastian Davidsson.
Film: Daniel Roos, Studio Motljus.

Prenumerera
Meddelande om
guest

3 Kommentarer
Äldsta
Nyaste Högst rankade
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
Andreas Karlsson

Skitkul att se lite svenskt. Men varför har corran horn r2-d2 som en crew och inte som en astromech?

Daniel Roos

Nej, det skall självklart vara en astromech istället. Blev en del onödiga slarvfel i denna första video, men hoppas det går att förstå vad som händer i alla fall.

Biblioteksninjan

Håller med Andreas…fantastiskt roligt att kika på!

3
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x