Förhandstitt på: Party Hard Tycoon

För inte så länge sedan förväntades vi vara så bittra över den uteblivna julbonusen att vi skulle förstöra tillgången på vuxenrus på mindre belevade sätt under företagets årliga julfest. Detta går bevittna i vår förhandstitt av Party Hard 2. Nu, ganska snart inpå, utökas Party Hard -franchisen med möjligheten att uppleva  nämnda fest, fast från helt andra sidan – det vill säga som festarrangör.

Spelet som är byggt av Pinokl Games och utgivet av tinyBuild släpps som early access torsdagen den 19:e oktober, men vi har redan nu satt klorna i det vilket du kan se i denna gedigna videogenomgång.

Du hyr olika lokaler och fyller dem med uppträdande och innehåll. Det är brutalt rakt på sak utan större finess, men ändå med en humoristisk östeuropeisk touch. Den ostädade bilden av olika subkulturers festvanor är lite smårolig, särskilt den stereotypa utmålningen av spritfester.

Party Hard Tycoon är ett ganska simpelt tychoonspel, både hantverksmässigt och innehållsmässigt, där du fokuserar blint på att arrangera den mer spektakulära festen än den andra. Tekniskt sätt påminner spelet på många sätt om spel man kunde ha spelat på Amigan när det begav sig.

Jag är dock, på sätt och vis, ibland tacksam över den extremt pixliga grafiken, eftersom en hel del mindre smickrande element utmålas, såsom strippor och slagsmål.

Kolla själv för all del och håll span på Steam om några dagar när förhandsversionen görs tillgänglig för allmänheten.

 

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x