Hearts of Iron II

Föraktar du strategispel, för att de oftast är på tok för enkla och orealistiska? Har du ett brinnande begär av att återgestalta andra världskriget? Då kan det hända att du äntligen hittat rätt tillsammans med den svenska tillverkaren Paradox Interactive.

Hearts of Iron II är allt vad hobby-generalen kan begära. Ett riktigt tungt strategispel, där du kan spela som valfri nation, har full kontroll över såväl politiska, militära, som forskningsaspekter, och där varje enstaka militär- och politisk ledare finns angiven med fulla detaljer och till och med fotografi och personligt idolporträtt. Låter det lockande, så bör du ändå ha ett genuint intresse för strategispel och andra världskriget i stort, för det är tyvärr också hit, men inte längre som speldesignen sträcker sig.

I motsats till vackra spel utan innehåll, så möter du här ett vackert innehåll utan ett genomtänkt yttre skal. Spelkänslan blir aldrig mer tillfredställande än att flytta brickor i ett brädspel, och det du köper är därför mer eller mindre ett digitalt brädspel… Fast med de mest avancerade regler ett brädspel någonsin skådat…

[divider ]Fakta[/divider]

Från 3 år, 1-32 spelare (Paradox Interactive)

Systemkrav: Windows XP/2000/98/ME, 450 MHz processor, 128 MB minne, 900 MB hårddisk.

Läsarbetyg2 Betygsätt
2.5
Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x