Ikeas gamingserie kommer till Sverige i oktober

Ikea provade marken med en ny serie gamingprodukter tillsammans med ASUS ROG på kinesiska marknaden i början av året och har nu bestämt sig för att lansera den för resten av världen i oktober.

Gamingprodukterna kommer efter ett samarbete med ASUS ROG (Republic of Gamers), men även om målet tycks ha varit mer prisvärda produkter, så märks det att även Ikea har anammat den sedvanliga “gamingskatten” när de höjt prislappen bra mycket mer än vad designen och den extra RGB-belysningen motiverar. Gamers är trots allt en köpstark målgrupp, som Ikea bara varit lite sena att mjölka på pengar.

Redan nu kan man hitta flera av de kommande produkterna i onlinekatalogen och innehåller förutom dedikerade spelskrivbord och spelstolar även essentiella gamingprodukter som mus-bungee, mugghållare, headsethållare, spelmusmatta, spelmugg, streamingbelysning, spelförvaringstavla, vitrinskåp för spelgubbar, spelkudde/filt, spelnackkudde, gamingkonst och CPU-ställ med hjul (sic!)

Översta produktbilden i titeln för inte direkt först tankarna till gaming, utan jag tänker nog mer på V:s dolda rum med förvaringstavlor för vapen, men det stämmer å andra sidan in på det cyberpunktema de tycks ha siktat på med kollektionen. Vad tror ni om Ikeas satsning på gamers? Flipp eller flopp?

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x