Blodsband Reloaded: Himmelens Hämnd


Evenemangsdetaljer


Civilisationen som vi känner den gick hädan för minst 100 år sedan (vem räknar?) men ingen sörjer. Det skulle nämligen visa sig att livet efter Kriget™ var lika tufft och häftigt som vi blivit lovade i actionfilmer och dataspel.

Låt oss förtydliga närmare: Undergångsromantikens radioaktiva ljus strålar över BBR. Den genomsinttslige skotjägaren oroar sig mer över vart de ska hitta mer pigment att färga sitt hår med än de oroar sig över vart nästa mål mat ska komma ifrån. Stil och kaxighet går nästan alltid före realism och ångest.

Vår mission är att alla som deltar på lajvet ska spela huvudrollen i sin egna vilda historia. Ingen (som inte vill) ska behöva sitta på avbyttarbänken, passivt vakta läger eller på annat vis känna att de på grund av sin karaktär inte har tillträde till betydande delar av lajvet.

Låter det spännande? Vill du veta mer? Gräv då med fördel ner dig i reseten av våra ödmjuka och upplysande texter. Den breda majoriteten av dem är på engelska. Varför? BBR vill finnas tillgänglig för sin mer internationella deltagarskara och räknar iskallt med att alla på internet kan läsa minst två språk. Vi kan alltid blir tilltalade på svenska i vår facebook grupp och i vår inkorg. Besök hemsidan http://www.bbreloaded.se, träffa alla nya och gamla deltagare i vår facebookgrupp och skicka alla frågor till blodsbandreloaded@gmail.com

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x