Blodsband: Reloaded


Evenemangsdetaljer


Blodsband är ett levande rollspel i wastelandmiljö. Ett lajv med rötter tillbaka till början av millenniet som samtidigt strävar efter att implementera det senaste inom lajvmetodik.

Vi arrangerar efter principen om lajv för lajvarna. Vi lanserar lajvet med en från början vidöppen värd där vi låter er deltagare själva skriva in de grupper som ni vill spela, istället för att tvinga er att följa våra färdiga mallar. Vi spinner en huvudintrig som är anpassad efter att följa spelarnas agerande istället för att diktera det.

Vi bygger inte lajvet kring ett färdigskrivet slut och scriptade scener efter rigida tidsscheman. Istället jobbar vi med med att aktivt bevaka spelet och dynamiskt kasta in händelser för att bryta upp stillestånd och undvika situationer där majoriteten blir blir statister till ett fåtals äventyr.

Vi kör också med full transparens genom hela projektet, vi kommer ha en öppen budget och regelbundna uppdateringar om hur arrangerandet går där vi är öppna med att redovisa både framsteg och bakslag.

Den värld vi tillsammans skapar kommer vara en värld där vi låter diskbänksgrå realism kliva åt sidan för det som är dramatiskt, snyggt och spännande, utan att för den sakens skull ge avkall på autenticiteten. Blodsband reloaded kommer inte vara ett pretentiöst ångestlajv där vi fokuserar på att presentera en realistisk bild av en post-civiliserad värld, men det kommer heller inte vara ett fantasylajv i science-fiction-kostym med dåligt researchad tech-mumbujumbo.

Vi strävar också efter att skapa en värld som inte tar sig själv på allt för stort allvar, utan att för den sakens skull övergå i buskis. Lajvet kommer fortfarande vara seriöst, men seriöst på samma sätt som filmer som Tank Girl, Iron Sky och Doomsday, eller spel i samma stil som Borderlands och Fallout: New vegas.

Så sluta tveka! Skicka in din intresseanmälan idag, locka fram din inre actionhjälte och följ med oss på några dygns actionspäckad undergångsromantik!

För mer info besök hemsidan http://www.bbreloaded.se/

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *