Container, Foto: Daniel Roos, Studio Motljus. www.motljus.nu

ConTainer 2014


Evenemangsdetaljer

  • Datum:
  • Kategorier:

Pris: 200kr för tio dagar sol, bad, lajv, konfliktspel och rollspel.

Då var det dags ännu en gång.
Vi som arrangerar container kan inte ens hålla reda på vilket år det är i ordning, men en sak vet vi, att det är den 11-20 juli år 2003 som vi samlas.

Glöm scheman, glöm regn, glöm jobb och skola!

Det absolut mysigaste och friaste konventet i Sverige går av stapeln, även denna sommar, under namnet ConTainer på en öde gård mitt ute i skogen. På konventsområdet finns det tre stora boningshus, duschar, bastu, kök och toaletter. Då konventet inkluderar markområde fungerar det finfint att ta med egna tält, annars kan man sova i en stor inredd lada. Från konventet är det bara 100m till Åsasjön för en komplett dos av spel, sol och bad. Allt i samma konvent.

Det kostar endast 200 kr för tio dagar, TIO DAGAR. Dock får man då stå för maten själv, men det kommer finnas möjlighet att beställa mat från den lokala pizzerian och mindre saker från ConTainers egen kiosk.

Unikt!
Konventsidén är unik och byggs varje år av besökarna, som själva tar med sig scenarion, spel eller idéer och arrangerar fritt utan kreativitetshämmande tidsramar eller föranmälningar, utan allt sker på plats.

Området lämpar sig perfekt för flera, korta scenariolajv eller varför inte bara spela ett parti brädspel eller rollspela ute på gräsmattan eller vid stranden?

Tidigare år har vi haft allt ifrån Necromundalajv, fantasylajv, nutidslajv, framtidslajv, skräcklajv, vampyrlajv, roborallylajv,
ASF på besök med friformsbar och en hel drös med nya rollspelskampanjer och brädspelsturneringar.
…Allt givetvis på drop-in-basis!

Hitta lätt
Buss: Åk från Jönköping mot Norrahammar. Stig av vid Åsaplan och gå den sista vägen till höger mot Martinsgården.
Bil: Kör E4an från Jönköping. Ta avfarten mot Råslätt. Följ skyltarna till Norrahammar. När du kommer norrifrån och åker igenom Norrahammar så kommer det en avtagsväg till höger som åker upp för en akvedukt. På Skylten står det Martinsgården. När du har följt vägen upp för backen så kommer du till en t-korsning intill en fotbollsplan. Ta höger och följ vägen ett par hundra meter. På vänster sida ligger Martinsgården. Ett stort rött hus med tillhörande röda uthus och lada.

Bokning

Det går inte längre att göra bokningar på det här evenemanget

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x