Den Ångdrivna Hästen III – Carnivale Macabre


Evenemangsdetaljer


Mina damer och herrar, vi har äran att presentera den storslagna Carnivale Macabre!

Har du någonsin undrat hur en man med tre armar ser ut, eller velat se en alldeles äkta sjöjungfru? Nu kan era drömmar – och era värsta mardrömmar – äntligen bli verklighet! Vi har dansöser från det exotiska Kardmonien, vi har eldslukare och starka karlar. Här finner ni skäggiga damer och siamesiska tvillingar; och kanske är just Duden vi söker? Det stämmer mina damer och herrar –
karnivalen kommer att hålla en audition!

Ni minns väl Den Ångdrivna Hästen? Paret Wexlers fantastiska värdshus och krog dit både äventyrare, pirater, glädjeflickor och helt vanligt folk samsas med musiker, spelhajar och annat fint folk för att knyta kontakter, dricka en öl, återse gamla vänner och dela en flaska vin. Kom en, kom alla, kom drick, kom sjung! Denna dag har vi dock en överraskning för er alla – Direktören för freak showen Carnivale Macabre letar efter nya tillskott till sin show, och kommer nu till Den Ångdrivna Hästen! Alla får chansen att vara med i uttagningarna, och därmed en möjlighet att få en fribiljett rakt in i det mystiska och fantastiska livet på karnevalen.

Det utlovas en kväll med gycklare och missfoster och de mest bisarra, ovanliga, fantastiska och skräckinjagande upplevelser du kan tänka dig!

Praktiskt
Pris: 200 kr inklusive frukost och medlemskap i föreningen Evighetens Vägskäl
Plats: Skebogården, norr om Stockholm

Övrig info hittar ni på hemsidan här!