Dödens Spel


Evenemangsdetaljer


“När taxin stannar och du kliver ur befinner du dig framför en liten stuga. Det dröjer en liten stund tills du inser att du inte är ensam. Bredvid dig tycks en likadan taxi ha stannat och en minst lika förvirrad person kliver ur. Tillsammans kliver ni in i stugan och möts av en herre som hälsar er välkomna. Han stänger dörren bakom er. Låser den. Och leder er fram till en bardisk.

Du inser att du inte minns vem du är eller vart du är. Ibland känns det som att du kanske känner personen bredvid dig, men oftast inte. Bartendern börjar berätta om stugans regler. Att den inte går att lämna fören ni två har spelat ett spel. Ett spel där era liv är insatsen. Hur långt är du beredd att gå för att vinna spelet?”

Dödens spel är ett lajv med fokus på relationer, svåra val och hur människan agerar i situationer där allt står på spel. Lajvet har färdigskrivna karaktärer.

Praktisk information:
Datum: 12/3-16
Tider: 13.30 – 00.00
Plats: CMCK:s klubbstuga strax utanför Kristinehamn
Kostnad: 100:-

Anmälan till lajvet görs på följande länk: https://docs.google.com/forms/d/1QQjRylRYEhNUrgsQcsndXrhzupndaGL3Upkx8Ahat4g/viewform?usp=send_form
Sista anmälningsdag är den 4/3.

Observera att lajvet har ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller på dessa.

Lajvet arrangeras av föreningen Spegelglas med Simon Larsson och Joel Johansson som huvudarrangörer.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *