Eleria – Våroffer i förbundets tid


Evenemangsdetaljer


Alver, orcher, människor och många andra raser slog sig samman för att förgöra det stigande mörkret. Magiska föremål krävdes för att rädda Norrskog och vissa säger till och med hela världen, ingen är riktigt säker på vad som stämmer. Den mystiska platsen Norrskog är en utpost omringad av ständiga faror och hot men också glädje, mystik och magi. Kom och ta del av vår fantastiska värld! Vi garanterar nya vänner och upplevelser som sätter sig i hjärtat! Nyligen dräptes ett av de största hoten genom tillfälliga allianser mellan naturliga fiender. Det var på håret men Norrskogs invånare lyckades till slut med gemensam kraft! Vad händer nu? Kommer världen åter i balans eller kommer något nytt hot göra att Norrskog återigen måste skyddas av dess invånare? Frågorna är många och svaren är än så länge få. Kanske Du kan hjälpa till att finna svaren?

Vi erbjuder utedass, sjukvårdare dygnet runt, möjlighet att beställa mat men framför allt: Eleria är ett perfekt ställe för både nya och gamla lajvare där kraven är lite lägre men upplevelsen är stor! Området är vackert med fält och skog  där man kan röra sig fritt. Möjlighet att köpa panpizza, läsk, hamburgare mm på off-området och man kan välja att bo i spel eller utanför beroende på sina förutsättningar.

Är du helt ny på lajv kan du om du vill, bli tilldelad en lajvfadder som kan guida dig in i lajvets värld. Många nyheter är satta i spel och kan förvåna och entusiasmera även de erfarnaste av lajvare nya som gamla! Det bästa av allt? Det finns ingen åldersgräns!

För mer information, besök vår hemsida!
www.eleria-lajv.com

För frågor, kontakta huvudarr Hasse
Tel: 021-142189 Kansli
Mob: 070 202 89 10 Hasse
E-post. hasse@enhorn.com

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *