En guds dröm


Evenemangsdetaljer


I månader har du suttit uppe sena kvällar vid det klena ljuset och läst om helande formler, vättemagi och saltets funktion i en ritual. Dina år som lärling hos en magiker är snart över och nu är det upp till dig att bevisa att du är redo att gå ut i världen som en fullvärdig magiker. Exakt vad det är du ska göra som slutprov har ingen berättat men de har sagt att det kan vara farligt. Rykten går om en lärling som återvände med svans och en annan som aldrig kom tillbaka.  Du ska resa i en dröm men till skillnad från vanliga drömmar så händer det som händer dig i drömmen dig i verkligheten. Tänk om du hamnar mitt i den där mardrömmen när du faller från ett berg, vad händer då? Eller plötsligt står framför folk utan byxor och så händer det på riktigt! Men du kan inte låta rädslan styra nu, du måste resa in i drömvärlden, klara proven och komma tillbaka som en magiker.

 

Lajv på Östra är ett äventyr där du spelar en magikerlärling som ska gå igenom sitt slutprov genom att kliva in i en drömvärld. Lajvet är fyllt av spännande händelser, magiska föremål och ritualer samt varelser som både kommer hjälpa dig och förråda dig.

 

Lajvet pågår under tre veckor. Det är en berättelse som fortsätter under perioden och du kan välja att delta i en eller flera dagar. Du behöver inte veta något om lajv eller göra några som helst förberedelser innan utan bara komma till Västerås färjekaj på morgonen så får du veta allt du behöver på plats.

 

Du som är född mellan 2002 och 2006 är välkommen som deltagare, oavsett om du är nybörjare eller veteran.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *