Förödelsens Tid


Evenemangsdetaljer


Vill du uppleva en magisk värld där alver, orcher, människor, demoner, drakar och många andra raser sökt sig till samma plats? Vill du hitta magiska föremål och träffa fantastiska varelser på den mystiska platsen Norrskog, en utpost omringad av hot om krig på många fronter. Nyligen dräptes ett av de största hoten genom tillfälliga allianser mellan naturliga fiender. Det var på håret men Norrskogs invånare lyckades tillslut med gemensam kraft!

Vad händer nu? Kommer världen åter i balans eller kommer något nytt hot göra att Norrskog återigen måste skyddas av dess invånare? Frågorna är många och svaren är än så länge få. Kanske Du kan hjälpa till att finna svaren?

Vi erbjuder utedass, sjukvårdare dygnet runt, möjlighet att beställa mat men framför allt: Eleria är ett perfekt ställe för både nya och gamla lajvare där kraven är lite lägre men upplevelsen är stor! Området är vackert med fält och skog  där man kan röra sig fritt. Möjlighet att köpa panpizza, läsk, hamburgare mm på offområdet och man kan välja att bo i spel eller utanför beroende på sina förutsättningar.

Är du helt ny på lajv kan du om du vill, bli tilldelad en lajvfadder som kan guida dig in i lajvets värld. Många nyheter är satta i spel och kan förvåna och entusiasmera även de erfarnaste av lajvare. Det finns ingen åldersgräns!

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x