Malcontenta IX – Incognito


Evenemangsdetaljer


mask-with-music-notes

Festivitatis quatuor elementa divina

Maskeradbal i Malcontentakampanjen

Temat för maskeraden är de fyra elementen, luft, jord, eld och vatten. För inspiration kan man till exempel studera vad dessa element står för under religion och sedan utbrodera temat. Färgerna för de olika elementen finns under klädedräkter på hemsidan.

Vi vill att ni bär halvmask, ögonmask eller mask på en pinne som man håller i handen. Ej helmask då vi tror att det blir svårt att lajva då. Vår tanke är att det är attributen till dräkten som visar vad man föreställer, man skall alltså bära moderiktig hovdräkt och behöver inte göra en helt ny klädnad för denna kväll. Även om vi naturligtvis uppmuntrar alla sömnadslystna att gripa sig an nya kreationer vill vi inte att någon ska känna att personen inte kan komma för att man måste sy en helt ny hovdräkt.

En maskeradbal innebär att ALLA roller kan närvara, då de officiellt inte är där. Detta är ett lysande tillfälle att hålla hemliga förhandlingar med de mest oväntade personer.

Vi hoppas även kunna locka er att dansa och skall försöka ordna musiker.

Om någon vill framföra en liten scen (tableau) till kungens och drottningens ära som anspelar på temat är ni varmt välkomna!

Salsta slotts tjänare dukar upp en renässansinspirerad buffé åt oss. Medtag egen dricka efter behag.

Kostnaden för lajvet är 500.- .

Nya lajvare som vill deltaga i kampanjen, kontaktar arr för vidare information. Se Malcontentas hemsida för mer information om kampanjen.

Hjärtligt välkomna!
Thérèse Tangen Jessica Jansson Henric Granholm

Din e-postadress kommer inte publiceras.