Malcontenta VIII – Corona et Clipeus


Evenemangsdetaljer


iskrona

 

Malcontenta VIII – Corona et Clipeus

Vi vill erbjuda er ett kampanjlajv i en high-fantasyvärld, där ett tätt intrigspel är viktigare än de fysiska umbärandena. Malcontentakampanjen har pågått sedan våren 2012  och detta är vårt åttonde lajv i kampanjen.

Alla spelare kommer att få gedigna intriger och allt spelarna gör kommer att få konsekvenser för lajvvärlden, inte bara på platsen där lajvet utspelar sig utan också runt om i kejsardömet Novion. Rollerna skrivs av oss arrangörer i samarbete med lajvdeltagarna. Du får gärna själv komma med förslag till roll men vi skriver den för att kunna fläta in karaktären i lajvet som är mycket intrigtätt. Första lajvet i kampanjen kan vara omtumlande och något rörigt då vi spelar mycket på rollernas inbördes relationer, både status- och släktmässigt.

För att få en optimal upplevelse krävs det att spelaren har läst på ordentligt och har ett hum om detta, liksom gudarnas och gudinnornas funktioner.

Det du som spelare säkert vet är att din bästa vän förmodligen är din värsta fiende, men på ytan ger etiketten och Regeln ett till synes mycket angenämt umgänge.

Du bör vara beredd att lägga ner en del möda på din rekvisita för att förhöja upplevelsen för dig själv och andra.

Vi söker för närvarande speciellt högalver och ett par magiker till sommarens lajv. Vi har också ett par högättade roller inom frälseståndet som vi gärna besätter.

Om du är intresserad av att komma på lajvet, kontakta arr på facebook. mail eller per telefon. Alla uppgifter om hur du når oss finns på www. malcontenta.se.

Välkommen!

Läs gärna mer på www.malcontenta.se. Där finns allt du behöver veta.

Kostnad för lajvet är 1200.-. Frukost och kvällsmat ingår i avgiften. För fler detaljer se hemsidan.

Din e-postadress kommer inte publiceras.