Mordet på Svarts Herrgård


Evenemangsdetaljer


Kära släktingar, Som ni alla säkert redan blivit informerade om har jag äntligen fått lämna sjukhuset och är nu åter på min Herrgård i Bergsjö. Mitt plötsliga insjuknande visade sig inte vara något allvarligt och jag känner mig nästan lika pigg som innan de lade in mig.

På grund av omständigheterna kring mitt insjuknande uteblev tyvärr vårt årliga midsommarfirande. Det skulle inte vara mig förvånande om flera av er såg det som en välgärning. Jag å andra sidan tycker det är synd att vi inte ses oftare alla tillsammans.

Det är därför som jag med glädje kan bjuda in er alla till ett tidigt julfirande på min Herrgård i Bergsjö, kvällen den 21:e december. Ni behöver inte medföra några gåvor. För mig är det gåva nog att vi alla kan träffas under fridfulla omständigheter innan året är slut.

Hoppas på att få se er alla innan mörkret sluter sig.
Och glöm inte att komma uppklädda.

Er käre släkting,
Doktor Svart

Plats: Bergsjö Bygdegård (Strax utanför Kristinehamn)
Datum: 21:e December 2013
Tid: 15.00-23.30 (Julbordet serveras Inaljv ca: 18.30)
Kostnad: 150:-

I anmälningsavgiften ingår:
• Förskrivna karaktärer
• Workshop innan lajvet
• Golvlogi (För de som vill sova kvar tills söndagen)
• Resa tur- och retur mellan Kristinehamn och Bergsjö Bygdegård
• Ett julbord till ett värde av 450:-/pers

Observera: Lajvet har ett begränsat deltagarantal och det är först till kvarn som gäller. Man räknas som anmäld först när anmälningsavgiften är inbetald till bankgiro 891-6256. Glöm inte att märka betalningen med ditt namn. (Skicka gärna ett mejl till info@spegelglas.se innan du betalar, så att du vet om det finns platser kvar eller ej).

Vägbeskrivning: http://kartor.eniro.se/query?what=maps&search_word=bergsjö+bygdegård&geo_area&from
Det kommer att finnas en bil som kör mellan Kristinehamn och Bergsjö Bygdegård både innan och efter lajvet. Resa med denna bil åt båda hållen ingår i anmälningsavgiften.

Arrangemanget görs med ekonomiskt stöd av Region Värmland och i samarbete med Studiefrämjandet. Arrangerande förening är Spegelglas.

https://www.facebook.com/#!/events/621115914614430/

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x