Mörker över Almyra


Evenemangsdetaljer

  • Datum:
  • Kategorier:
  • Etiketter:

Mörker över Almyra är ett kort helglajv i Granlandskampanjen. Lajvet är centrerat kring gården Bredtorp i bygden Almyra och är en uppföljare till lajvet Brännpunkt Almyra som arrangerades i maj 2011. Lajvet kommer kretsa kring en Granländsk postering vid torpet bemannad av trötta, rädda och illa motiverade reserver, och de Måsländska separatister som motsätter sig denna. Vi vill ha ett lajv med starka drag av skräck. För rollerna i stugan ska stämningen vara klaustrofobisk och obehaglig med starka interna konflikter. För rollerna i skogen går frihetskampen på senaste tiden framåt och rebellerna kan röra sig obehindrat.

Lajvet börjar fredag kväll för både reserverna i stugan och separatisterna i skogen. Lajvet avslutas någon gång under lördagskvällen, och följs av traditionsenlig efterfest i stugan för alla. Gemensam städning och hemresa sker på söndagen. De av separatisterna som vill sova i stugan på lördagen kommer förstås få möjlighet till det också.

7-9 februari
100-150 kr innan årsskiftet
150-200 kr efter årsskiftet
300 kr på plats

https://www.facebook.com/events/627526863973791/

Information om lajvet kommer att postas i utskick på Facebook och på forumet, och längre diskussioner om lajvet kan tas på www.Granland.se/forum. På Facebook går det naturligtvis också bra att posta frågor och kommentarer, eller bara visa sitt intresse.

För mer information om spelet i stugan se:
https://docs.google.com/document/d/1P7nTwLtdsivAwy85ohgmmJj-mfXKfSYBgVIdVKp1_DU/edit?usp=sharing

För mer information om spelet i skogen se:
https://docs.google.com/document/d/1NQ8GxItgAOIoIp5h_aH8B4nBrW4hZErfqU8WeScX3Zg/edit?usp=sharing

Välkommen!

Fler berättelser
Operation Java