Mutanternas tidsålder NACKA


Evenemangsdetaljer


LajvVerkstaden i samarbete med Museet Hamn och Nacka kommun anordnar lajv för barn och ungdomar 10-15 år.
Deltagare: Öppet för alla barn och ungdomar födda år 2006-2011.
Tid och datum: Lajvet pågår 19-23 juli, 10:00-15:00 varje dag
Plats: Samling varje morgon på Muséet Hamn. Sedan går vi gemensamt till lajvplatsen.
Kostnad: Det är gratis
Mat: Deltagare tar med sig lunch och vi pausar lajvet för att äta.
Kontakt
Lukas Renklint, lajvpedagog
lukas@lajvverkstaden.se
0707681298
Tillsammans med oss från Lajvverkstaden kommer du få vara med om ett äventyr i en framtida värld. Lajv är ett levande rollspel där du är med och skapar berättelsen. Du kommer att få vara en av de överlevande efter en stor katastrof. Du kan komma som du är och behöver ingen tidigare erfarenhet inom lajv, vi tillhandahåller all utrustning och utklädnad. Du kan komma bara en dag eller flera, det påverkar inte din upplevelse.
Mutanternas tidsålder utspelar sig i framtiden där alla kämpar för de få resurser som finns kvar. Radioaktiviteten har lett till att människor från områden med höga nivåer av strålning muterats. Lajvet handlar om att skapa något nytt i ruinerna av det förgångna, moraliska dilemman och valet om du kommer skydda dina egna i första hand eller kämpa för allas bästa.

Världen är en farlig plats med stora områden som blivit förstörda av radioaktivitet och där ingen kan gå på grund av strålningen. Skördare drar runt och på de platser som drabbats av skördare finns inga kvar för att berätta om det. Folk har hört ryktet om en plats dit skördarna ännu inte har hittat. En orörd plats där de kan slå sig ner och börja om. Men vad händer när de inser att de inte är de enda som hittat hit?

https://www.facebook.com/events/306394254199897

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x