Nothing 2 Hide – Svensk uppsättning


Evenemangsdetaljer


En grupp vänner har samlats för ett online-häng ihop. Det är tänkt att vara fyra par, men Bennys dejt har inte dykt upp – såklart! De fyra männen har varit bästa vänner sedan skoltiden och har fortsatt ha kontakt trots att deras liv har gått i olika riktningar. De tre kvinnorna kände inte varandra innan de träffade männen i sina liv; De har varit gifta olika lång tid. Såklart kan ingen veta vad som pågår i någon annans liv, men ni alla känner varandra väldigt väl. Eller gör ni?

I vilket fall kommer ni att få reda på det, för ni har alla precis registrerat era mobiler på appen Nothing2Hide kvällen ut. Varje meddelande, mejl och telefonsamtal kommer vara öppet för alla i hela gruppen. Du kanske inte är helt bekväm med det här extrema ingreppet i ditt privatliv, men ingen är beredd att vara den som säger att den inte är ok med det, för då kommer frågan: varför?

Dessutom är det bara några timmar. Vad är oddsen att alla dina mörkaste hemligheter skulle bli avslöjade på den korta tiden?

Det här lajvet är baserat på filmen Nothing to Hide (Le Jeu) och är inte lämpligt för någon som har sett den filmen, eftersom det är ett lajv om dramatiska, överraskande avslöjanden. Lajvet är skrivet av David Kibblewhite. Översättning och svensk anpassning är gjord av Lisa Lind & Anna Askbåge.

Här finns en spelarguide med all information.

Här är anmälan.

 

******************

Nothing 2 Hide kommer spelas via Discord 9 januari. Spelet tar ca 3 timmar, så 4 timmar är avsatta från 14.00-18.00 för att ge tid till försnack och eventuellt tekniskt strul. Du behöver fungerande kamera och mikrofon för att kunna spela. Lajvet fungerar bäst via dator, och inte via mobil/platta.

Lajvet är gratis men ifall du vill kan du skänka en donation som kommer gå till välgörenhet.