Prolog – 10års Jubileum


Evenemangsdetaljer


Prolog är ett svenskt lajvkonvent med fokus på att främja och utveckla lajvandet i Sverige. Prolog är också en mötesplats för Sveriges lajvare. En plats där man provar nya saker och utbyter erfarenheter med varandra.

 

Nästa konvent är Prolog 2018 som går av stapeln den 2-4 mars. Detta blir också konventets 10-års jubileum, något vi så klart vill fira, så förvänta dig ett Prolog utöver det vanliga!

 

Tillsammans fyller vi helgen med lajv, workshops, utvecklingsforum, filmvisningar, presentationer av årets kommande lajv och massor av annat.

 

DATUM: 2-4 mars. Prolog startar på fredagen kl. 14:00 och avslutas på söndagen ca 16:30.

VAR: Culturen, Västerås.

 

Några citat från förra årets deltagare:

 

“De mysiga människorna, snälla arrangörer och funktionärer, möjligheten att välja bland många programpunkter, smidigheten i att få sovplats och mat på konventet, det underbara caféet!”

 

“För mig är detta en unik chans att träffa alla roliga lajvare då jag inte gör det på andra sätt i min vardag. Jag hittar förslag att göra under resten av året, lajv och andra festivaler, knyter nya vänskapsband. Det är verkligen superduper.”

 

“Prolog känns som ett utmärkt tillfälle att tanka samlad kunskap ur den kompetensbank kring lajv som deltagarna har. “

 

“Alla arrangörer och funkisar är så pepp att man blir glad och sugen på att själv anordna programpunkter eller hjälpa till när något behövs. “

 

“Jag har lärt mig jättemycket, både som lajvare och i mitt skapande av lajv.”

Kom och skriv prologen för lajvåret 2018!

Prenumerera
Meddelande om
guest
0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x