Spår av frost III


Evenemangsdetaljer


Två hårda vintrar har förflutit utan sommar där emellan och även de rika har fått känna hunger. Drauger, återuppväckta döda, har gått från myt till verklighet och en fruktansvärd sjukdom sprider sig med dem. Delar av bergskedjan i öst har rämnat och det ryktas om attacker från jättar och troll. De asatroende pratar om Ragnarök och de kristna om den yttersta dagen.
Oron inom Frostmark är också stor då det sägs att jarldömena Grönvik och Ulvmården har utropat sig självständiga. Nya inre stridigheter kan vara i antågande, och även om de kristna ländernas korståg för tillfället verkar ha avstannat är den alltid ett hot.
Med våren har dock ett nytt hopp tänts. Folk talar om ett mystiskt grönskande område där Ulvmården, Lövhamn och Kronfast möts, och folk från alla samhällsklasser vallfärdar nu dit. Ett litet område kan dock inte mätta alla och det verkar vara oklarheter om vem det tillhör. Vilka kommer få en bit av härligheten, och vilka kommer åter lämnas i svält och hopplöshet?
……………………………………………………………………..
Spår av Frost är en lajvkampanj inspirerad av fornnordisk historia, och om du är ute efter att spela orch, magiker, eller knytt är detta inte lajvet du letar efter. Lajvet är vikingatidsinspirerat, men utspelar sig i en fiktiv värld.
Vi har medelhöga till höga krav på utrustning och rollspelande, och du förväntas ha läst fiktionen som finns på hemsidan för att kunna hänga med bra på lajven.
Lajven fokuserar på politik och de hemska och mystiska händelser som sker i landet Frostmark, och en del personer kan uppfatta vissa händelser på lajven som obehagliga.

Hemsida: http://midgardssagor.sverok.net/
Facebookgrupp: https://www.facebook.com/groups/452390878203803/
Facebookevent: https://www.facebook.com/events/331206483676708/?fref=ts

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *