Vansinne


Evenemangsdetaljer


Vansinne är ett skräck/mystik-lajv som kommer gå av stapeln den 23-25 september, i Småland, Sverige.

Vansinne utspelar sig i den fiktiva byn Shallowbrooke. Läs gärna mer om världen här. Medan vi tar stor inspiration från 1800-talets England, är vi mer ute efter känslan eller stämningen av den viktorianska eran, inte en historiskt korrekt skildring.

Vår vision är att skapa ett lajv där deltagarna får möjligheten att spela på galenskap, skräck, och personliga intriger. Vi vill ha en bejakande stämning och uppmuntrar deltagarna att spela mot varandra, bygga på de pusselbitar de delges och skapa sina egna sammanhang. Vi vill ge deltagarna 2 + 2 och se vart ekvationen leder.

Lajvet vänder sig huvudsakligen till människor som lajvat förut men vänder absolut inte ryggen ut nyfikna nybörjare. Vi rekommenderar dock att man har kontakt med någon som lajvat tidigare som kan hjälpa en lite på traven och svara på frågor.

 

Observera! Även om lajvet som sagt tar mycket inspiration från 1800-talet, så är inte tidens könsroller någonting vi anammar på Vansinne. Har du svårt att agera efter ett jämställt samhälle där alla människor tillåts samma respekt, utrymme och talan, vänligen åk på ett annat lajv.

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x