Varvaros 2017: Andetag


Evenemangsdetaljer


Lajvets handling kretsar i korthet kring ett ting i en ockuperad by där två rättssystem, religioner och kulturer existerar sida vid sida, samtidigt som hotet om uppror hela tiden ligger och pyr i bakgrunden. Kulturerna är baserade på tidigt 1400-tal (minus könsrollerna) och inspirerade av England samt Irland/Wales. Om ni tänker er filmen ”Braveheart”, strax innan upproret bryter ut får ni en rätt bra uppfattning om lajvets setting.

Datum: 3-5:e november 2017 (fredag-lördag i v.44, d.v.s. allhelgonahelgen)
Plats: Primus Vicus medeltidsby, strax utanför Halmstad.
Deltagarantal: 30-70 pers.
Kostnad: 450 kr (250/450/600*)
Boende: Ingår i priset – antingen hus eller tält som arrangemanget ordnar.
Mat: Söndag frukost ingår. Vi hoppas på att så småningom kunna erbjuda ett tillval med enkel, lagad mat för en resonabel summa (100-200 kr/pers för fyra måltider).
Sista anmälningsdag:  30:e september, anmälningsavgiften ska vara inne senast 2:a oktober. Platserna tillsätts dock löpande!
Åldersgräns: Rekommenderat från 15 år. Viss dispens kan ges efter kontakt med vårdnadshavare om deltagaren har en myndig fadder på lajvet som ansvarar för denne.

* Vi har ansökt om medel från www.larpfund.org för att kunna erbjuda ett antal biljetter till det reducerade priset av 250 kr för de deltagare vars ekonomi inte tillåter den vanliga anmälningsavgiften. Besked om detta väntas i månadsskiftet augusti/september. Deltagare som känner att de har råd får gärna betala den något högre sponsoravgiften på 600 kr, vilket ger oss möjlighet till att förbättra evenemanget ytterligare.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *