X-Wing Turnering på Lindhska


Evenemangsdetaljer


Sommarens lugn är slut så nu är det dags att fälla upp vingarna till attackposition, lock on target och se till att bli ännu vassare!!

 

Vi på Lindhska är stolta över att presentera får 3:e X-wing turnering!!

 

Lindhska öppnar dörrarna lördagen den 19:e september 10.00 och turneringen startar 11.00 så håller den på tills det är klart.

 

Det blir swiss (75 minuter) där alla får spela ett antal motståndare och sedan eliminering. Antalet vid eleminering beror på hur många som kommer.

 

100 Pts allt enligt officiella regler.

 

Kostnad för eventet är 100 SEK per person vilket inkluderar ett dagspass. Medlemmar i vår Privata Spelklubb betalar 70 SEK.

Anmälan kan ske i butik eller med ett mail till info@lindhskabokhandeln.se med ”X-wing Turnering” i ämnesraden och namn samt telefonnummer i textmassan så att vi vet att du kommer komma.

 

Vi har bord som är i rätt storlek, men det är såklart roligare att spela med coola mattor. Det finns att köpa här från lite olika leverantörer.

 

Registrering gör vi en kvart innan, men det går så klart bra att vara på plats tidigare och botanisera bland böcker, prylar och spel.

Nybörjare som veteraner är välkomna för att ha roligt och tävla under avslappnade och trevliga förhållanden. Meningen är inte bara att vi skall tävla och ha roligt utan även bygga community så att det sociala spelandet i Örebro med omnejd kan växa och bli mer organiserat.

 

Samtidigt är det fantastiskt roligt att träffa spelare från andra världar (städer) för att knyta kontakt och lära sig nya trick. Tillsammans har vi roligt och trevligt.

 

Ni måste ha koll på dem grundläggande reglerna samt senaste FAQn:

https://www.fantasyflightgames.com/en/more/x-wing-organized-play-events/

 

Vill ni veta mer hör av er till oss eller kom in och fråga efter David. Kolla även vår FB-sida och/eller hemsida för nyheter, recensioner eller ifall ni vill kontakta oss den vägen.

Det finns möjlighet att handla expansioner, spel, böcker, serier, lotter och annat i butiken.

 

Ni måste följa de regler och förordningar som finns för klubben. Dessa hittar ni här, längst ned på sidan:

http://lindhskabokhandeln.se/aktuellt/lindhska-bokhandelns-privata-spelklubb/

Välkomna och låt det bli en rolig och trevlig tillställning!

 

/David

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *