Som jag lite snabbt skrev om på bloggen håller jag på att spela in hela processen när jag bygger en Dreadnought Drop Pod. Jag satte upp en tripod och använder min mobilkamera till det hela och jag har fram tills i stort sett nyligen bara spelat in och inte tittat på något av det jag har spelat in. Men jag tittade igenom mina filmer och upptäckte att kameravinkeln jag har haft har varit helt åt helvete. Med en sidovy missar man typ allt jag håller på med.

Blogg - Ny kameravinkel

Så jag kollade in alla mina favoritvideos på nätet och har satt upp min tripod med ett ovanifrånperspektiv. Möjligt att jag behöver göra något mera för att det ska bli bra – till nästa video. Det är möjligt att jag behöver vrida och vända lite på ovanifrånperspektivet. Men nu ser man vad jag håller på med, och det känns ju lite bättre :)

Har ni några tips och trick för att göra egna filmer?