Mardrömsfärd i Until Dawn: Rush Of Blood

Grafik
75
Ljud
75
Innehåll
25
Nyskapande
25
Spelkänsla
75
Sjösjuka
75
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Thrill
Inlevelsefullt
Fartfyllt
Triggerhappy
Chill
Stereotypt
Repetitivt
Fantasilöst
58
SpökTågAdrenalin

Med enbart några dagar kvar till Helloween passar det väl att PlayStation VR går spela i skräckens tema. För visst måste det vara bättre att uppleva skräcken inifrån, på riktigt liksom?

Det beror så klart på dina preferenser. För visserligen är Until Dawn: Rush Of Blood en intensiv och roligt skräckpangare, där du riktigt sugs in i ett intensivt adrenalinpåslag i inte mindre än 7 långa spöktåg, men det är trots allt en ganska stereotypisk bild av Helloween som målas upp i blodets och slemmens färger utmed den eventuellt mest urspårade skräckfärden genom spelens historia?

[embedvideo id=”8jBGmJ1EYxo” website=”youtube”]

Förutom någon enkel bugg i menyerna funkar tekniken ganska bra och det är enkelt att sätta sig in i skjutandet samt navigera, kanske just för att du åker på en spökräls och inte behöver bry dig om hur du tar dig fram. Viktigast är att VR-tekniken faktiskt får dig att glömma den verkliga världen en stund, vilket stundvis frestar något på hjärtat, särskilt som det inte erbjuds många sekunders vila mellan de tröttsamt repetitiva hoten. Men samtidigt är det just spårvagnsscenariot som gör att spelet inte lär hålla i längden. När de sju nivåerna är färdigåkta lär det inte finnas mycket som får dig att vilja åka om.

Se sammandraget med sammanfattande kommentarer från min skräckfärd och fokusera på att inte själv spilla några vätskor, antingen för att du skrattar åt min skräckblandade ångest eller möjligen för att din egen skräck gör att du har svårt att hålla tätt?

 

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x