Men of Valor

Ännu en vietnamskjutare ser här dagens ljus i den aldrig sinande strömmen av krigsspel ämnade att återskapa historiska slag. Detta spel kanske mycket väl kunnat vara med och tävlat med alla de andra krigsspelen, fast det får jag aldrig veta. Istället möts jag av det mest buggtäta och ofullständiga spel en spellansering någonsin skådat.

Inte nog med att spelmotorn i sig självt läcker som ett såll genom att objekt och personer mitt framför dig fladdrar till som vitt i olika synvinklar för att spelet ibland tror att de är i dimma, inte för alla generella spelbuggar och att spelet dyker titt som tätt tillbaks till skrivbordet eller till och med orsakar en fruktad blue screen, utan för att spelet är helt ospelbart på grund av alla buggar. Spelet klarar inte ens av att avsluta träningskampanjen, och då har den riktiga kampanjen inte börjat.

Febrilt letade jag därför efter uppdateringar till spelmotorn och hittade dem slutligen undangömda på speltillverkarens egna hemsida, bara för att chockas av att även patchen buggar. Patchen avbryts nämligen halvvägs under installationen och vägrar fortsätta för att den saknar filer. Illa, gräsligt illa!

Sierra har ju som tidigare ett rykte av att påskynda spelutvecklare till att lansera halvfärdiga produkter och det här spelets lansering på PC-marknaden blir då förhoppningsvis en varningsklocka till Sierra att omarbeta sin strategi gentemot sina utvecklare.

[divider ]Fakta[/divider]

[Action] Men of Valor

Från 16 år, Ingen spelare (Sierra)

Systemkrav: Win XP/2000/ME/98, 1.3 GHz processor, 256 MB minne, 3 GB hårddisk, 64 MB grafikkort.

 

Läsarbetyg0 Betygsätt
0.3
Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x