Nytt Talisman – nu från Games Workshop

När samarbetet mellan Fantasy Flight Games och Games Workshop kraschade förra året, så var det många som oroade sig för Games Workshops brädspelslicenser och började hamstra de sista produktionskopiorna.

Games Workshop har dock inte varit på latsidan sedan dess och det har tvärtom tänts en brädspelspassion som påminner om de svunna tiderna innan de började licensiera ut sin brädspelsavdelning. Bara under förra året hann de ge ut nyutgåvor av Blood Bowl, Lost Patrol, nytryck av Space Hulk samt de helt nya spelen Deathwatch: Overkill, Gorechosen och Warhammer Quest: Silver Tower. Det nya året började med expansioner till både Warhammer Quest och Blood Bowl.

Det är därför föga överraskande att de även ger sig an en ny version av Talisman. Ett spel som kanske åldrats sämst av deras klassiker, men som det nu förhoppningsvis finns möjlighet till något mer än en ren ansiktslyftning.

Talisman är lite av en nostalgisk hatkärlek, men vad tror ni om det nya spelet? Blir det ytterligare en mindre iteration av grundspelet eller vågar de sig på modern spelmekanik som kanske lyfter spelet till något mer än en slumpgenerator?

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x