Så bra är nya Nintendo Switch

Själva huvudpoängen med Nintendo Switch är att den fungerar både som hemmakonsol och ett portabelt system. Tack vare de avtagbara kontrollerna går det att även vara två spelare och använda sig av den portabla skärmen i till exempel husvagnen. Skärmen fungerar väl och ger en klar bild, men batteritiden är ganska låg.

Trots att knapparna är små och sitter tätt så är kontrollerna förvånansvärt bekväma och dessutom utrustade med en HD-rumble funktion vilken låter dig känna en större variation av vibrationer än tidigare system. De analoga spakarna funkar bra men verkar ha ett förhållandevis kort spann. Det vill säga avståndet är kort från inget utslag alls till fullt utslag, vilket gör att det till exempel är svårare att smyga eller göra finjusteringar. Dessutom tappar den vänstra kontrollen då och då kontakt med enheten men Nintendo säger att de är medvetna om problemet och samlar in data för att kunna lösa det.

Just nu är spelutbudet ganska magert. Om du inte är intresserad av ny hårdvara så kan det vara en god idé att vänta tills hösten eller närmare jul då fler intressanta spel är på väg till konsolen.

Nintendo Switch
Betyg
70
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Det bra
Välbyggd
Bekväm
Bra skärm
Det dåliga
vänster kontroll tappar sync
Magert utbud
70
Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x