Se trailern till Blood Bowl 2

De är skickliga veteraner som blivit levande legender tack vare sina förmågor i på fältet. Deras blotta närvaro på planen gör fansen och publiken helt vild medan de ingjuter skräck i motståndarnas hjärtan.

Lagom till Gamescom släpptes trailern till Cyanide Studio:s uppföljare av det legendariska spelet som mottagits väl, inte bara i digital form utan inte minst som fysiskt figurspel. För den oinvigde så handlar det om en brutalare variant av Amerikansk fotboll i kombination med Games Workshops fantasifulla Warhammervärld.

Nu tycks man alltså fokusera spelet mer kring dessa stjärnspelare, som efter årtionden av Blood Bowl-matcher kan skryta med en exceptionell statistik och naturligtvis med extraordinära egenskaper som de vanliga spelarna inte har tillgång till. Denna kombination av supertrix, hemliga vapen och speciella färdigheter gör dem till en kraft att räkna med på planen. Även om kosnaden för att hyra in dem är exceptionellt hög så kommer det vara värt varenda spenderat guld eftersom de mycket väl kan vända på matchen – helt på egen hand.

Blood Bowl 2 kommer att släppa på PS4, Xbox One och PC den 22 september.

[embedvideo id=”3bDkIeX7z80″ website=”youtube”]

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x