Speaking of Ghibli …

För någon dag sedan gick När Marnie var där från studio Ghibli upp på biograferna. Om jag inte varit brakförkyld hade jag redan dragit med mig familjen för att se den, men som det är nu får det vänta. För alla Ghibli-fans där ute vill jag tipsa, eller påminna, om Ni no Kuni från Bandai Namco, som förutom att det är ett riktigt bra rollspel även är gjort i samarbete med Ghibli.

För mig hamnar Ni no Kuni över Chrono Trigger, Secret of Mana och FF7 och alla andra klassiker som brukar återfinnas i toppen när folk gör listor över favvo-rollspel. Jag skulle kunna beskriva storyn, karaktärerna och miljön men hur jag än skriver kommer det att låta platt. Även om många av idéerna och koncepten är enkla är de utförda med finess och precision och med så mycket hjärta att det inte är möjligt att inte ryckas med. Så om du gillar Ghibli och rollspel och råkat missa denna titel så är det dags att ge det en chans, speciellt som en uppföljare är på gång.

Prenumerera
Meddelande om
guest
0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x