The Surge går guld

The Surge utspelas i en dystopisk framtid när jorden närmar sig slutet och de som är kvar i de överbefolkade städerna kämpar för att överleva, med en ständigt åldrande befolkning och ökande miljösjukdomar.

Focus Home Interactive  låter annonsera att The Surge, ett hardcore action-RPG utvecklat av Deck13 har börjat pumpas ut i stor skala på PlayStation 4,  Xbox One och PC. Spelet som släpps den 16:e Maj finns redan att förhandsbeställa i respektive onlinebutik. Som tillägg till ovanstående “Target, Loot & Equip Trailer” kan du se Combat-trailern nedan.

https://youtu.be/Td_-veQBkxc

När teknikens intelligens ökat genom åren, har många traditionella yrken blivit överflödiga och tvingat jordens medborgare att gå ut i förorterna som söker arbete, med hjälp av exoskelett för att förbättra deras effektivitet.

Världen erbjuder en mycket grym framtidsvision, där utvecklingen av vår teknik, vårt samhälle och vårt förhållande till miljön lett till ett dekadent tillstånd av den mänskliga civilisationen.

Man utlovar dessutom en innovativ stridsmekanik och ett originellt karaktärsutvecklingssystem baserat på modulära uppgraderingar som uppnås genom intuitiv och intensiv strid.

Det låter som två sätt att säga samma sak om ni frågar mig, men jag antar att den som lever får se…

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x