Townbuilder 2 i gratis öppen beta

Tyska Townsmith lyckedes 2020 få stöd på kickstarter för att lansera sitt verktyg, främst syftat att skapa olika sorters 3D-byggnader, vilket nu allltså uppdateras i version 2 och samtidigt släpps loss gratis under en begränsad period.

Om du är intresserad av, eller redan hamnat i 3D-träsket, antingen för utskrift eller för att importera i din favorit-TTS, så har du kanske märkt att en hel del verktyg som förenklar dina nördskapelser poppat upp de senaste åren. Just nu har bland annat Chronosbuilder en lovande kickstarterkampanj för det senare ändamålet.

Exempel på vad man kan bygga i verktyget

Men om du vill fokusera på 3D-utskrifter eller exteriörer finns alltså detta verktyg att testa gratis i detta nu. Det finns dessutom gott om interiörer och föremål för olika genrer, men det är oklart hur väl det går använda för annat än utskrift. Tipsa gärna i vår facebookgrupp om du lyckas hitta någon implementering som inte är ren 3D-utskift. Vi nördar måste hjälpa varandra!

För tidigare backare av Townbuilder (och senare tillkomna kunder) tycks den nya versionen bli en gratis uppdatering, medan nytillkomna erbjuds rabatt om man blir imponerad under provperioden.

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x