Tredje delen av The Decendent ute!

The Descendent Episode 3: What Lies Beneath finns nu på Steam.

Den svenska Gaming Corps modernaste flaggskepp i form av en klimatframkallad postapokalyps nådde alltså sin tredje del i dagarna.

Vad finns under ytan, Silas tvingas ta konsekvenserna av sina handlingar, Randolph avslöjar sina skäl för att vara i Ark-01, medan Donnie tar sig djupare in i arken och gör en dödlig upptäckt. Slutet av världen är bara början. Med det som återstår av mänskligheten skyddas i underjordiska Ark anläggningar, ditt uppdrag är att hålla överlevande vid liv, men du upptäckter att en mycket större konspiration som ligger begravd i Ark-01. Vem lever, vem dör, och ödet för den nya världen vilar i dina händer. Kommer du rädda mänskligheten eller kommer du leda alla mot undergången?

Många förbättringar utlovas i den här versionen med bland annat nytt gränssnitt, nya pussel och mycket mer.

Ett nytt samarbete med SIDE UK, en av Europas mest prisbelönta ledande leverantörer av rösttjänster till dataspelsindustrin, ser också dagens ljus. Som ett resultat av detta har spelet uppdaterats med nya röster från från underhållningsindustrins topptalanger vilket är en stor förbättring för historien.

Eftersom det är en sammanhängande berättelse gör man bäst i att ta del av det från början, med Episode 1!

screen_11 screen_06 screen_05 screen_04 screen_03 Ep3v2_0013_Layer 7

Prenumerera
Meddelande om
guest
0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x