Unboxing Nya Drakborgen – Varning för barn!

ÄNTLIGEN NYA DRAKBORGEN!

Vi har troligtvis vår mest entusiastiska unboxing hittills när tre mini gamers kastar sig över Fandrakes rykande färska upplaga av Drakborgen. Varning för barntjut!

Fandrakes nytryck är resultatet av vad de hävdar vara den mest framgångsrika svenska Kickstartern någonsin, med 3.863 backare och 3,65 miljoner. Ett rekord som sedan dess slagits av bland annat Fria Ligans nya version av Twilight: 2000 med 8.073 backare och 5,4 miljoner, samt därefter deras nya version av The One Ring med 16.596 backare och 17 miljoner, men Fandrakes Drakborgen kanske fortfarande ändå är den mest framgångsrika svenska Kickstartern för ett spel på svenska?

Spelet var från början beräknat att släppas lagom till julklapparna under 2020, vilket så här efteråt var lite väl optimistiskt, för som vi alla vet så förvärrades läget för alla leveranser och då inte minst de Kickstarterspel som producerats i Kina.

Undertecknad väntar fortfarande på bland annat sista Cthulhu Wars-kickstartern som avslutades i maj 2019 med beräknad leverans sommaren året därpå och det är långt ifrån den enda Kickstartern som försenats på grund av pandemin även om det kanske tillhör dem som drabbats värst.

Men nu har i alla fall Drakborgen slutligen anlänt. Vad tycker ni om spelet? Backade ni? Backade ni inte? Nöjda? Mindre nöjda? Är det någon som ångrar att de inte backade? Fyll gärna på med kommentarer nedanför.

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x