Utan medgivande är det övergrepp, hur roligt ni än tycker att det är!

Något är seriöst fel på människor som inte har förstått att utan deras medgivande får en inte göra ett jävla dugg med dem. Andra människor är inte dina leksaker. Nu senast i Foteviken har ett gäng med kräk gått runt och fångat slavar. Som gammal lajvare och teaternörd kan jag se det roliga i denna form av improvisationslekar. Men eftersom de inte hade inhämtat medgivande innan, och utsätter folk som inte vet vad det hela handlar om har lajvgruppen utsatt människor för seriösa övergrepp. Jag har ingen större tilltro till Polisen och åklagarmyndigheten. Men jag önskar att denna lajvgrupps vänner och fränder sätter sig ner med dem och berättar för dem så pedagogiskt som möjligt att de är kräk som inte förtjänar att kalla sig medmänniskor förrän de har bett om ursäkt och helt lagt ner sin oetiska och moraliskt oförsvarbara verksamhet. Basta!

Skärmdump från Nordic International Slave Trade Company:s val av profilbild när mediastormen blossade upp kring lajvgruppen, med kommentar som går i samma linje:

Stort HAHAHA åt alla kränkta “hen” från Södermalm!! Ojojoj vad det svider i henskinnet! Åter igen, HAHAHAHAHAHAHA, J***a fjollor!!”

Nordic_International_Slave_Trade_Company_-_2016-07-15_10.55.58

 

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x