Vågar vi hoppas?

Ibland blir det bara så rätt. Alicia Vikander som Tomb Raider! Mina drömmar kunde inte castat bättre. Tänk om filmen blir lika bra som de två senaste spelen? Tänk om de visar upp en mänsklig Lara, som fryser, blöder och gråter – men ändå vinner? Tänk om de vågar gå ifrån sexualiseringen och göra en hård och självständig Lara! På film!

Jag går bananas när jag tänker på det. Alicia är ju grym. Hon har spelat både tålig och hård tidigare och jag tycker nog att hon är lite lik Square Enix Lara.

Norsk regissör som egentligen inte gjort jättemycket, men som har gjort rullar med rejält väder. Vågar vi hoppas på ett manus som ligger nära nära rebooten Tomb Raider från 2013, där storm och sten sliter och drar i en liten strandsatt människa?

Jag hoppas. Jag hoppas så mycket så att jag nästan glömmer att spela Destiny. För ni sitter väl som jag och plöjer Iron Banner nu?

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x