En sista tillflykt – En ny värld?


Evenemangsdetaljer


“Sverige 2016. Eller.. det som var Sverige. Ingen var beredd på hur snabbt förödelsen skulle sprida sig i världen och ingen var beredd på den nya världen som skulle komma.

Efter det misslyckade experimentet på den lilla forskningsbasen i Kils kommun valde Sveriges regering att införa fullständigt undantagstillstånd i Sverige och själva gå under jord. Detta var ett hot civilsamhället inte kunde hantera längre, detta var en militär angelägenhet. Ett halvår senare verkar nu smittan avta, färre och färre människor blir infekterade, detta till priset av av fullständig anarki. Efter alla utrensningar, bombningar, sjukdommar och svält har världens stater fullständigt kollapsat och den gamla värld vi kände till, finns inte längre.

Små enklaver av människor har samlat sig för att rädda det lilla som finns kvar av sina gamla liv, naturen har börjat att sakta återerövra marken och Sverige, ja det finns inte mer. Istället finns mindre grupperingar av överlevare som samlats kring olika ledare och ideologier. Allt ifrån hårdnackade militärer samlade under sina gamla befäl till religiösa fanatiker som vill skapa ett Guds rike på jorden. Det är här människan möts inför det största valet hittils; ska man klänga sig fast vid det förgågna, eller ta emot och välkommna det nya samhället som tornar upp sig?

Hur ska du bygga upp det Nya Sverige?”

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x