Tills staten skiljer oss åt – Ett speed dating-dystopilajv


Evenemangsdetaljer


Hej medborgare!

Vi har märkt att du inte har någon aktuell partner med vilken du ansökt om att skaffa barn.

Statistiken visar att de flesta i din ålder redan fått de två barn de har rätt till och det betyder att de singlar som är kvar kan ha svårt att träffa lämpliga personer då de vill bilda familj.

Eftersom Sverige strävar efter att ge alla så hög livskvalitet som möjligt och att hjälpa alla att vara goda samhällsmedborgare vill vi att alla ska ges möjlighet till en familj med två barn.

Regeringen anser att alla är värda en andra chans. Vi vill därför hjälpa dig att träffa en härlig livskamrat som är i din egen situation!

Detta är en inbjudan från Matchmaking AB och Svenska Staten AB att delta i en speed dating-session. Sessionen är första steget i ett flerstegsprogram som syftar till att öka dina chanser att hitta en partner. Svenska Staten AB betalar för programmet och kostnaden kommer att tillföras till ditt medborgarkonto. Matchmaking AB är ett privat företag som har samarbetat med Svenska Staten AB sedan upphandlingen i början av århundradet. Sedan dess har Matchmaking AB hjälpt 100 000-tals svenskar att hitta sin livskamrat. Matchmaking AB har med god marginal uppfyllt sina mål för antalet parbildningar under alla år vi samarbetat med Svenska Statens AB. Statistiken säger allt! Mer än 70% av våra deltagare har träffat någon redan på sin första dejt. Mer än 95% av alla som deltagit i något av våra program har varit gifta inom 6 månader efter att programmen avslutats.

För detaljer som tid och plats på den första dejten se bifogad information på blad 2. För att underlätta för dig har vi redan kontrollerat i din elektroniska kalender att tiden är ledig och därefter bokat in den. Mötet är helt frivilligt. Om du inte önskar delta så ska du skicka ett svar på det här mailet med motivering till varför du avstår. Motiveringen är viktig av marknadsmässiga grunder så var specifik.

Alla deltagarna av motsatt kön på sessionen är på förhand genetiskt och socialt godkända att skaffa barn ihop med dig. Handläggningstiden för att godkänna ett äktenskap är därför bara några minuter på plats på dejten. Man kan alltså komma dit som singel och ut som lyckligt gift!

Vi ser fram emot att erbjuda dig lite av Matchmakings magi!

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x