Allt om Nordiska Väsen på Medeltidsveckan

Fria Ligan är som sagt en av huvudsponsorerna på årets Medeltidsvecka och Spelkult har bevakat några av dess programpunkter. I dag var det dags för en intervju om rollspelet Nordiska Väsen, med Nils Karlén och Johan Egerkrans.

Programpunktens titel till trots blev det egentligen ingen intervju, för de tycktes inte riktigt kunna hålla tillbaka sin entusiasm över sitt gemensamma verk. Det resulterade i en kavalkad av tillbakablickar och förklaring till hur spelet växt fram från att Johan släppt sin bok om Nordiska väsen 2013 och hur han och Fria Ligan funderat ut och prioriterat sina visioner till spelsläpp 2019 och fram tills nu.

Eftersom ett så inspirerande samtal inte gör sig rätt i transkriberad text så publicerar vi helt enkelt vår ljudinspelning av samtalet, där får du alltså ta del av inspiration, produktion, kreation och utförande av settingen av detta ENNIES-belönade spel som inte ens de själva trodde skulle bli så populärt som det faktiskt blivit!

Hör detta, samt lite publikfrågor om den konstnärliga processen samt spelets framtidsutsikter i vår ljudinspelning från St: Lars ruin i Visby.

Hela podcasten:

https://anchor.fm/rollspel/episodes/Intervju-om-Vsen-med-Nils-Karln-och-Johan-Egerkrans-Visby-m4a-e27v55b

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x