Astro Inferno – Nytt mörkt rollspel, med glimten i ögat

Vi intervjuar Ante Ruu bakom den framgångsrika kickstartern för det svenska rollspelet Astro Inferno.

Ett rollspel med slogan “Beyond Grim Dark”, men som han också beskriver som en färgglad dödsmetall pop; “Ett mörker, men med glimten i ögat”. Astro Inferno har redan slagit 1 miljon i sin Kickstarterkampanj. Tiofalt vad de satt som mål och det är ännu två veckor kvar för nya backare att ansluta. Följ med i vår intervju om hur ett litet nytt svenskt rollspel från Piteå lyckats nå sådana framgångar på Kickstarter.

Tider i intervjun

0:00 Intro
1:02 Vem är Ante Ruu?
2:51 Mörker med glimten i ögat
3:36 Haxan Studios
3:53 Spelutveckling
5:32 Kickstarter
5:53 Om Astro Inferno
6:26 Spelbakgrund
12:24 Regelsystem
14:48 The Journey
16:30 Layout
18:49 Tarotkort
19:38 Satanic shipping
20:12 Stretch goals
22:03 Tärningar
23:51 Medarbetare
25:11 Avslutning

Förbjudet i vissa länder

Det är också ett rollspel som stött på problem att distribueras till flera länder på grund av de satanistiska tonerna i spelet. Afghanistan, Bhutan, Brazil, Brunei, Central African, Republic Chad, Cuba, French Guiana, Guadeloupe, Iran, Irak, Israel, Laos, Liberia, Libya, Mayotte, Miquelon, Mongolia, North Korea, Papua New Guinea, Reunion (Bourbon), Saint Pierre, Samoa, Sierra Leone, South Africa, South Sudan, Syria, Tajikistan, Timor-Leste, Turkmenistan, United Arab Emirates och Yemen.

Två veckor kvar

Är ni intresserade av spelet finns det som sagt ännu två veckor kvar att backa. Kickstartern finner ni på https://www.kickstarter.com/projects/haxanstudios/astro-inferno

Prenumerera
Meddelande om
guest

0 Kommentarer
Citerad feedback
Visa alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra dina åsikter. Kommentera nedanför!x
()
x